Bruidsboeket VierpoldersBruidsboeket Vierpolders

Bruidsboeket bestellen bij Planten & Zo

Je hebt “ja” gegeven als antwoord op het aanzoek en nu is het tijd om te gaan plannen. Het zal de mooiste dag van je leven moeten worden. Natuurlijk horen daar ook bloemen bij. De meest belangrijke bloemen op de grote dag, dat zijn niet zomaar bloemen, maar dat wordt een prachtig bruidsboeket, die aan het eind van de mooie dag terecht komt bij iemand die na jou aan de beurt is. Dit bruidsboeket bestel je eenvoudig en snel bij Planten & Zo, bruidsboeket Vierpolders.

Hoe maak je de juiste keuze?

Je maakt deze dag, als het goed is, maar één keer mee in je leven. Dus dit wil je wel goed aanpakken. Waar moet je op letten als je een bruidsboeket laat samenstellen?

Matchen met de jurk?

Je wilt natuurlijk dat je bruidsboeket past bij het belangrijkste item van die dag, namelijk de jurk. Het is dus fijn als je al ongeveer weet hoe je je jurk eruit gaat zien, zodat de bloemist hier rekening mee kan houden. Ook is het goed om te bedenken of de bruidegom en eventuele bruidsmeisjes ook iets van bloemen zullen dragen tijdens de bruiloft. Deze moeten natuurlijk matchen met het bruidsboeket en de eventuele decoratie van de trouwlocatie.

De vorm

Een bruidsboeket kan verschillende vormen hebben. Vaak zie je dat een bolvormig bruidsboeket, de biedermeier, veel gebruikt wordt op trouwerijen. Dat is voor een nette en strakke look, maar het kan tegenwoordig ook veel speelser en hipper en dus minder strak. Misschien wil je een bruidsboeket gemaakt van kristallen of andere materialen. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Misschien een puntje om over na te denken; let goed op het formaat van het boeket. Dit zou moeten passen bij het postuur van de bruid. Zo blijft het beeld van de bruid met boeket in proportie.

Welke bloemen?

De bloemen maken natuurlijk het boeket. Daarbij moet je wel goed nadenken over de omstandigheden voor deze bloemen. Welke bloemen zijn er überhaupt beschikbaar op het moment van de bruiloft? Een typische zomerbloem. De seizoenen hebben dus veel invloed op de bloemen die er gebruikt kunnen worden voor het boeket. Als je een bruid bent die van symboliek houdt, dan is het zeker verstandig om te onderzoeken welke bloemen welke betekenis hebben. Doe dit dan ook voor de kleuren die je kiest, want je wilt niet dat je op je bruiloft bloemen met negatieve symboliek meedraagt. Vergeet ook niet dat bepaalde type bloemen vaak als rouwbloemen worden gebruikt en dat deze misschien iets minder leuk bij een bruiloft staan.

Trends voor je bruidsboeket

Als je binnenkort al gaat trouwen, wil je natuurlijk wel dat je boeket helemaal volgens de laatste trends gemaakt is. In 2019 is de trend of heel rustig en neutraal, of juist heel groot en aanwezig. Je kan dus all out gaan met mooie grote, over-the-top boeketten, waarvan de houders ook helemaal aangepast zijn aan het thema.  Maar als je van rustig houdt, dan zijn neutrale, lichte kleuren gemengd met veel groen zeker ook in de mode. Qua vorm hoeft het niet meer traditioneel in de ronde vorm, maar een druppelboeket of een hele losse speelse vorm van veldbloemen is tegenwoordig heel populair. Kijk dus goed wat bij je past en vraag de expert van Planten & Zo hoe je deze trends in je boeket zou kunnen verwerken.

Maak een afspraak!

Ben je zover om je bruidsboeket te bestellen? Neem dan contact op met Planten & Zo, maak een afspraak en laat je adviseren bij het bestellen van de mooiste bloemen van je leven op de mooiste dag van je leven.

Klik hier voor direct bestellen en volg ons via Facebook.

Boeketten

Vanaf €12,50

Meteen bestellen

Contactformulier