Onze bloemen

Op onze bloemenafdeling bieden wij u bloemen aan die horen bij het seizoen. Tulpen, Hyacinten, Ranonkels in het voorjaar, en de Pluischrysanten en zonnebloemen in het najaar. Zo komt elke bloem jaarrond aan bod. Bloemen kleuren je interieur en maken het feestelijk en gezellig. Onze overzichtelijke en ruim opgezette bloemenafdeling is dag en nacht gekoeld. In deze ruimte is de temperatuur optimaal om de versheid van onze bloemen te garanderen.

De kracht van Planten & Zo is het maken van mooie boeketten in iedere prijsklasse of het nu gaat om een boeket voor een verjaardag,een feest of welke gelegenheid dan ook,bij Planten & Zo bent u aan het juiste adres.

Onze creatieve gediplomeerde bloem bindsters staan voor u klaar om u te voorzien van een schitterend boeket.

Onze boeketten kunt u Online bestellen en afrekenen, vóór 12.00 uur besteld, kunnen wij dezelfde dag nog bezorgen. Wij bezorgen niet op zondag!

In onze winkel

Boeketten

Stel uw eigen boeket samen
Vanaf €16,50

Meteen bestellen

Rouwboeketten

Stel uw eigen rouwboeket samen
Vanaf €25,00

METEEN BESTELLEN

Bruidsboeketten

Maak een afspraak om een bruidsboeket samen te stellen

Maak een afspraak!
Offerte aanvragen

Zakelijke kantoorbeplanting

Planten dragen bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit op kantoor met als gevolg een betere concentratie, lager ziekteverzuim, gereduceerd stressniveau.

Daarnaast dragen planten op kantoor bij aan een prettige luchtvochtigheid en ze werken geluiddempend.
Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Ons advies voor kantoorbeplanting maken wij altijd op maat. Het kiezen van de juiste planten is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid (zon)licht en schaduw en dit is in iedere situatie anders.
Voorafgaand aan het advies brengen wij altijd een bezoek aan de locatie. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget en voorkeuren.

Goed verzorgde planten zorgen voor een perfecte ambiance in uw kantoor. Met een lange levensduur en een mooie uitstraling als resultaat van professioneel onderhoud. Planten en onderhoud zijn daarom eigenlijk niet van elkaar te scheiden. Planten & Zo bied een totaal pakket aan waarbij wij u volledig kunnen ontzorgen . U heeft hierbij de keuze uit het maandelijkse volledige onderhoud met of zonder vervanging van afgestorven beplanting.