Bloemen laten bezorgen Maasland.Bloemen laten bezorgen Maasland

Bloemen laten bezorgen voor iedere gelegenheid. Er zijn veel gelegenheden te bedenken om bloemen te laten bezorgen. Dit kan een feestelijke gebeurtenis zijn, zoals een verjaardag, de geboorte van een kindje of een jubileum. Maar ook als iemand in je naaste omgeving iets verdrietigst meemaakt kan een bloemetje een steuntje in de rug zijn. Bij ziekte, het verlies van een dierbare of een andere vervelende gebeurtenis kunnen bloemen troost bieden. Bij Planten & Zo kun je direct online een mooi boeket bestellen om te laten bezorgen op zowel privé- als zakelijke adressen. Bloemen laten bezorgen Maasland.

Kies jouw boeket online

Op de website van Planten & Zo kun je volop inspiratie opdoen als je bloemen wilt laten bezorgen. In iedere prijsklasse is een boeket te bestellen. Kies voor een bepaald soort bloemen als je weet dat de ontvanger daarvan houdt. Kies een bepaalde kleur als die past bij de gelegenheid waarvoor je bloemen wilt laten bezorgen of kies voor een bepaalde stijl als die past bij de persoon die de bloemen zal ontvangen. Ook een rouwboeket kun je laten bezorgen om je medeleven aan de nabestaanden te betuigen. Je kunt dit boeket zelf ophalen en meenemen naar de uitvaart of voorzien vaneen kaartje of lint bij het uitvaartcentrum laten bezorgen.


Een bloemengroet aan een zakenrelatie
Als het bedrijf van een zakenrelatie ene jubileum viert of bij een andere feestelijke gelegenheid is hst natuurlijk leuk om bloemen te laten bezorgen. Je kunt ze persoonlijk langs brengen, maar als dat door tijdgebrek niet lukt dan kan Planten & Zo het boeket ook direct namens jou bezorgen zodat de zakenrelatie weet dat het jubileum of de opening van de nieuwe zaak niet bent vergeten. Dit kan het zakelijke contact alleen maar ten goede komen.

Online zelf je boeket samenstellen
Sommige mensen vinden het lastig om zelf een boeket samen te stellen. Ze laten dat liever over aan de bloemist. Dat kan uiteraard ook bij Planten & Zo. Als je wilt dat wij een boeket voor je maken in een bepaalde stijl, van een bepaalde kleur of met bepaalde bloemen erin dan komt dat prima voor elkaar. Ook als je aangeeft een boeket voor een bepaald bedrag te willen laten maken is dat geen enkel probleem. Maar als je zelf uitgesproken ideeën hebt hoe het boeket moet worden samengesteld dan werken wij daar natuurlijk graag aan mee. Bepaalde bloemen zijn niet altijd verkrijgbaar, maar Planten & Zo beschikt over een ruim assortiment dat dagelijks vers van de veiling komt dus wij kunnen in veel gevallen aan je wensen voldoen. Als je jouw bestelling vóór 12.00 uur aan ons doorgeeft wordt jouw boeket dezelfde dag nog bezorgd indien gewenst.


Zelf een bloemetje uitzoeken om te laten bezorgen
Wil je bloemen laten bezorgen die je zelf uitkiest in de winkel? Dat kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom in onze winkel in Maasland. Dagelijks zijn wij geopend tussen 9.00 en 18.00 uur. Op donderdagavond kun je tot 21.00 uur terecht. Houd er rekening mee dat wij op zaterdagmiddag om 17.00 uur sluiten en op zondag niet geopend zijn. Als je langskomt nemen wij de tijd voor jou om samen met jou een mooi boeket uit te zoeken of samen te stellen. Je kunt het boeket laten bezorgen op ieder adres in Maasland en omgeving. Wil je advies over de kleur of stijl van het boeket dan staan de ervaren bloemisten van Planten & Zo uiteraard voor je klaar. Wij zien je graag in onze winkel of zien je online bestelling om bloemen te laten bezorgen tegemoet.

 

Klik hier voor direct bestellen en volg ons via Facebook.

Boeketten

Vanaf €12,50

Meteen bestellen

Contactformulier