Tuincentrum Goudswaard Tuincentrum Goudswaard

Bezoek het tuincentrum van Planten & Zo. Groot of klein, tuincentrum Planten & Zo kan je alles bieden wat planten betreft, maar ook naast planten zijn er nog veel meer andere dingen te zien of te doen in ons tuincentrum in Goudswaard. Kom gerust eens langs. Voorts is het mogelijk om via de website meteen een bestelling te plaatsen. Via het bestelformulier op de website kunnen we je helpen aan het gewenste artikel, Tuincentrum Goudswaard.

Plantenparadijs

Het tuincentrum van Planten & Zo is een plantenparadijs. Een variëteit van bloemen en planten in alle soorten, maten, geuren en kleuren. Je vindt er zaadjes waarmee je je eigen fruitplanten en groentegewassen kan laten groeien. Maar ook de kant en klare fruitbomen kan je bij Planten & Zo kopen, zodat je niet jaren hoeft te wachten op fruit van je eigen boom. Er zijn verschillende soorten struiken te vinden om beschutting te creëren maar ook de hele bekende bloemen, zoals rozen en violen, zijn er volop te vinden in welke soort of kleur dan ook.

Niet alleen maar planten…

Behalve planten en bloemen kan je natuurlijk ook heel veel andere dingen kopen bij Planten & Zo. Je planten en bloemen hebben voeding en onderhoud nodig, dus alles om je planten in leven te houden, gereedschappen om te maaien en snoeien, zijn ook verkrijgbaar in ons tuincentrum. Tuinen die groot genoeg zijn, hebben vaak ook plek voor een vijver. Vandaar dat je ook alle benodigdheden voor een vijver, inclusief vissen, kan vinden in het tuincentrum van Planten & Zo. Vanzelfsprekend kan je ook stenen aanschaffen om je tuin te bestraten en houtwerk om een beschutting te creëren.

Net als binnenshuis kan je ook voor je buitenruimte meubels aanschaffen. Alles van tuinstoelen tot volledige loungesets en zelfs schommels zijn te verkrijgen in het tuincentrum van Planten & Zo. De benodigde accessoires zeker niet te vergeten, kaarsen, verlichting en fraaie decoratie zijn hier ook uit te zoeken, natuurlijk allemaal volgens de laatste trends.

Speciale gelegenheden

Ook bij speciale gelegenheden en feestdagen is ons tuincentrum de ideale plek om heen te gaan voor decoratie. Bij feestdagen zoals Kerstmis en Pasen, kan je daar alle benodigdheden krijgen om je huis en tuin feestelijk in te richten. Echte en neppe kerstbomen zijn er in alle soorten en maten uit te zoeken en dat geldt ook voor de kerstballen, lichtsnoeren en alle andere accessoires, maar natuurlijk ook kerststukjes. Met Pasen zijn ook alle benodigdheden te vinden voor een mooie Paas-aankleding.

Behalve feestdagen zijn er ook bruiloften waar je bruidsboeketten en decoratiebloemen voor nodig kan hebben of bij een overlijden kunnen er verschillende rouwstukken besteld worden in het tuincentrum. Voor iedere gelegenheid kan ons tuincentrum dus leveren wat je nodig hebt.

Nog meer?

Zoveel dat er te vinden is in ons tuincentrum, net zoveel is er te doen in ons tuincentrum. Er vinden regelmatig workshops plaats waarin je leert hoe je planten moet verzorgen en onderhouden of waarin je leert boeketten te maken, om maar voorbeelden te noemen. En als je niet weet wat je eigenlijk zoekt, zijn er altijd deskundigen aanwezig om je te helpen met advies. Je kan ook altijd even binnenlopen om inspiratie op te doen. Neem vooral een kijkje in ons assortiment op de website of kom bij ons langs om je inspireren. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend. Voor vragen kun je ons altijd bellen 0181-632506. Mailen kan vanzelfsprekend ook.

Klik hier voor direct bestellen en volg ons via Facebook.

Boeketten

Vanaf €12,50

Meteen bestellen

Contactformulier